Kategorier
Ikke-kategoriseret

3 sätt att bli bättre på att spela Harpan.

Ta god tid på dig tid. 

De som är riktigt bra och duktiga på att spela Harpan patiens har sina knep. Proffs får man nästan lova att kalla dem!

Proffs verkar kunna tänka mycket snabbt, men det beror ju just på att de är proffs! 

Nu i början så behöver du inte stressa över att allt ska gå snabbt och smärtfritt, utan ta dig din tid och tänk efter dina drag.

De professionella tänker alltid och är helt enkelt snabbare än den genomsnittliga spelaren. Det är viktigt att inse att varje spelare som spelar Harpan, måste tänka logiskt och göra goda kvalificerade gissningar.

Öva!

Precis som med allt annat här i livet så ger övning färdighet. Harpan är självklart inget undantag ifrån den här gyllene regeln. Idag när de finns mängder med info samt guider på de mesta här i världen på nätet så finns alla möjligheter just för dig att bli bättre på Harpan. 

Eftersom vi tror att du kommer att fastna för detta klassiska och roliga kortspel så är vi övertygade att din träning kommer gå som en dans.

Gör Harpan till en god vana.

Det finns både dåliga samt bättre vanor vi människor kan lägga till oss med. En del tänker vi inte så mycket på medan andra påverkar oss stort. Att spela en omgång med Harpan kommer inte bara underhålla dig utan även inom sinom tid göra dig till en utmärkt spelare. Helt enkelt en väldigt bra vana att lägga till sig med tycker vi!

Spela patiens harpan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *