Kategorier
Ikke-kategoriseret

3 sätt att bli bättre på att spela Harpan.

Ta god tid på dig tid. 

De som är riktigt bra och duktiga på att spela Harpan patiens har sina knep. Proffs får man nästan lova att kalla dem!

Proffs verkar kunna tänka mycket snabbt, men det beror ju just på att de är proffs! 

Nu i början så behöver du inte stressa över att allt ska gå snabbt och smärtfritt, utan ta dig din tid och tänk efter dina drag.

De professionella tänker alltid och är helt enkelt snabbare än den genomsnittliga spelaren. Det är viktigt att inse att varje spelare som spelar Harpan, måste tänka logiskt och göra goda kvalificerade gissningar.

Öva!

Precis som med allt annat här i livet så ger övning färdighet. Harpan är självklart inget undantag ifrån den här gyllene regeln. Idag när de finns mängder med info samt guider på de mesta här i världen på nätet så finns alla möjligheter just för dig att bli bättre på Harpan. 

Eftersom vi tror att du kommer att fastna för detta klassiska och roliga kortspel så är vi övertygade att din träning kommer gå som en dans.

Gör Harpan till en god vana.

Det finns både dåliga samt bättre vanor vi människor kan lägga till oss med. En del tänker vi inte så mycket på medan andra påverkar oss stort. Att spela en omgång med Harpan kommer inte bara underhålla dig utan även inom sinom tid göra dig till en utmärkt spelare. Helt enkelt en väldigt bra vana att lägga till sig med tycker vi!

Spela patiens harpan.

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Varför du borde spela Harpan patiens innan du går och lägger dig.

En god natts sömn är vital för att kroppen, sinnet och hjärnan ska få maximal återhämtning, men som vi alla vet, så är dagens moderna samhälle stressigt värre. Något som självklart påverkar förmågan att somna ordentligt.

Stress i vardagen.

Att lära sig metoder för att kunna eliminera dagens stress är en väldigt viktig färdighet i dagens moderna värld.  Det finns trots allt inget sätt att komma undan själva grundorsakerna till stress i dagens samhälle. 

Tack vare ting så som arbete, livet, familj, ens ekonomin, världens tillstånd, global uppvärmning och ett överflöd av människor som ständigt påminner dig om allt detta så kan det vara väldigt svårt att bara släppa allt detta och koppla av. 

För att inte tala om det faktum att du är stressad över allt och du vet att stress kan orsaka stora hälsoproblem, så du är stressad över din egen stress! Om inte allt detta fått dig att bli stressad av att bara läsa dessa ord så vet vi inte vad. Men lugn i stormen, vi har rätt botemedel för dig, nämligen en omgång ut av Harpan Patiens! 

Hur kan harpan hjälpa dig att stressa ned samt sova bättre?

Stresseliminering är en viktig färdighet för människor som vill hålla sig friska, vara produktiva och hålla sinnet skarpt. Även om vissa av metoderna tar lite träning och tar lite tid att behärska, kan lite ansträngning och lite hängivenhet gå långt. Den metod vi rekommenderar är så klart en omgång med patiens. Då särskilt harpan!

Harpan, kortspel och patienter har visats enligt studier öka frisättningen av serotonin, det hormon som håller oss i balans samt en väldigt viktig komponent när det väl kommer till en god natts sömn.  

När du aktiverar hjärnan och låter hjärnan få tänka och arbeta själv så får den mycket bättre stimulans än om du är en passiv deltagare, så som man är när man endast tittar på exempelvis film eller bläddra igenom sociala medier. 

En aktiv hjärna som får arbeta fungerar exakt likadant som en aktiv kropp som får arbeta. Den behöver återhämtning och efter som sömnen och alla dess signaler utgår ifrån hjärnan så är det ett utmärkt val att träna hjärnan med en runda Harpan innan du går till sängs för en härlig och god natts sömn. Vi tror att Harpan både kommer falla dig i smaken samt få dig att sussa riktigt sött!

Spela patiens harpan gratis.

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Varför du ska spela harpan under din rast på jobbet. 

Är det rast ifrån slitet och stressen på jobbet? Vad bra! Då har ju just du ett perfekt tillfälle för att spela en runda eller två utav Harpan Patiens! Ett roligt, stimulerande samt lärorikt spel. Harpan patiens är en av det allra mest populära och mest spelade patienser över hela världen. Oavsett om du reser till Kina eller till Kanada, så kommer du utan tvekan att hitta personer som även de älskar att lägga en omgång av Harpan Patiens.

Ett bra sätt att koppla av på!

Harpan är ett utmärkt sätt att varva ned ett par steg, luta sig tillbaka och låta kropp och själ få vila en stund. När du lyckas med att få tankarna på något utanför jobb, särskilt viktigt på rasten, så kommer du även att prestera bättre inför nästa arbetsuppgift eller vad det nu kan tänkas vara. En alert och utvilad hjärna samt sinne tror vi kommer få resten av arbetsdagen att gå så som en dans.

Kom ihåg att ha det trevligt!

Vi som jobbar kan allt bli lite överspända då och då, detta är vanligt under arbetsdagen. Något de flesta av oss känner igen oss i. ett naturligt gensvar under vissa förhållanden. Stress är inget bra, så därför är det trevligt att koppla av med en härlig runda Harpan!  Men du, glöm inte bort att detta är ett roligt spel så bli nu inte allt för sur om de inte skulle gå vägen för dig. Det är väl bättre att klara resten av arbetsdagen med ett leende på läpparna?

Något som vi här är säkra på att du kommer att göra när du väl har bemästrat och lärt dig Harpan Patiens. Något vi tror du kommer att klara och även göra utan några som helst bekymmer.