Kategorier
Ikke-kategoriseret

Varför du borde spela Harpan patiens innan du går och lägger dig.

En god natts sömn är vital för att kroppen, sinnet och hjärnan ska få maximal återhämtning, men som vi alla vet, så är dagens moderna samhälle stressigt värre. Något som självklart påverkar förmågan att somna ordentligt.

Stress i vardagen.

Att lära sig metoder för att kunna eliminera dagens stress är en väldigt viktig färdighet i dagens moderna värld.  Det finns trots allt inget sätt att komma undan själva grundorsakerna till stress i dagens samhälle. 

Tack vare ting så som arbete, livet, familj, ens ekonomin, världens tillstånd, global uppvärmning och ett överflöd av människor som ständigt påminner dig om allt detta så kan det vara väldigt svårt att bara släppa allt detta och koppla av. 

För att inte tala om det faktum att du är stressad över allt och du vet att stress kan orsaka stora hälsoproblem, så du är stressad över din egen stress! Om inte allt detta fått dig att bli stressad av att bara läsa dessa ord så vet vi inte vad. Men lugn i stormen, vi har rätt botemedel för dig, nämligen en omgång ut av Harpan Patiens! 

Hur kan harpan hjälpa dig att stressa ned samt sova bättre?

Stresseliminering är en viktig färdighet för människor som vill hålla sig friska, vara produktiva och hålla sinnet skarpt. Även om vissa av metoderna tar lite träning och tar lite tid att behärska, kan lite ansträngning och lite hängivenhet gå långt. Den metod vi rekommenderar är så klart en omgång med patiens. Då särskilt harpan!

Harpan, kortspel och patienter har visats enligt studier öka frisättningen av serotonin, det hormon som håller oss i balans samt en väldigt viktig komponent när det väl kommer till en god natts sömn.  

När du aktiverar hjärnan och låter hjärnan få tänka och arbeta själv så får den mycket bättre stimulans än om du är en passiv deltagare, så som man är när man endast tittar på exempelvis film eller bläddra igenom sociala medier. 

En aktiv hjärna som får arbeta fungerar exakt likadant som en aktiv kropp som får arbeta. Den behöver återhämtning och efter som sömnen och alla dess signaler utgår ifrån hjärnan så är det ett utmärkt val att träna hjärnan med en runda Harpan innan du går till sängs för en härlig och god natts sömn. Vi tror att Harpan både kommer falla dig i smaken samt få dig att sussa riktigt sött!

Spela patiens harpan gratis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *