Kategorier
Ikke-kategoriseret

Varför du ska spela harpan under din rast på jobbet. 

Är det rast ifrån slitet och stressen på jobbet? Vad bra! Då har ju just du ett perfekt tillfälle för att spela en runda eller två utav Harpan Patiens! Ett roligt, stimulerande samt lärorikt spel. Harpan patiens är en av det allra mest populära och mest spelade patienser över hela världen. Oavsett om du reser till Kina eller till Kanada, så kommer du utan tvekan att hitta personer som även de älskar att lägga en omgång av Harpan Patiens.

Ett bra sätt att koppla av på!

Harpan är ett utmärkt sätt att varva ned ett par steg, luta sig tillbaka och låta kropp och själ få vila en stund. När du lyckas med att få tankarna på något utanför jobb, särskilt viktigt på rasten, så kommer du även att prestera bättre inför nästa arbetsuppgift eller vad det nu kan tänkas vara. En alert och utvilad hjärna samt sinne tror vi kommer få resten av arbetsdagen att gå så som en dans.

Kom ihåg att ha det trevligt!

Vi som jobbar kan allt bli lite överspända då och då, detta är vanligt under arbetsdagen. Något de flesta av oss känner igen oss i. ett naturligt gensvar under vissa förhållanden. Stress är inget bra, så därför är det trevligt att koppla av med en härlig runda Harpan!  Men du, glöm inte bort att detta är ett roligt spel så bli nu inte allt för sur om de inte skulle gå vägen för dig. Det är väl bättre att klara resten av arbetsdagen med ett leende på läpparna?

Något som vi här är säkra på att du kommer att göra när du väl har bemästrat och lärt dig Harpan Patiens. Något vi tror du kommer att klara och även göra utan några som helst bekymmer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *